Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Bemesters

Oudman Thesinge levert bemesters van het merk Schouten voor diverse toepassingen en in diverse uitvoeringen. De machines kunnen gebruikt worden als sleufkouterbemester, sleepvoetbemester en als zodenbemester.

Flexibele aanpassingsmogelijkheden

Onze bemesters kenmerken zich door een brede inzetbaarheid gedurende het hele jaar, een nauwkeurige werking en voldoende mogelijkheden voor klantspecifieke aanpassingen. Met name dit laatste maakt onze machines interessant voor een brede doelgroep. Het relatief lage eigen gewicht zorgt voor een lange bodemdruk. Dit maakt dat het mogelijk is om vroeg in het seizoen het land te berijden zonder de agricultuur te verstoren.

Compleet bemestingssysteem

Naast de bemesters levert Oudman Thesinge ook de overige benodigde onderdelen voor een compleet bemestingssysteem: van slangenhaspels tot pompunits en de benodigde slangen en koppelingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bemesters? De meeste gebruikers hebben specifieke wensen, veelal ingegeven door het eigen specifieke werkproces. Neem contact met ons op en we bespreken graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws