Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Zelfrijders

Oudman Thesinge heeft een jarenlange ervaring in het opbouwen van bemesters en haspels op trekker of trike-zelfrijder. Oudman Thesinge verzorgt vervolgens de opbouw van de gehele bemestingslijn.

Voor sleepslang of met tank

Zelfrijdende bemesters kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Bekend verschijnsel is de zelfrijdende trike met gedragen tank. De trike wordt voorzien van een geavanceerde zwenkarm, zodat bochten zeer efficiënt gereden kunnen worden. De tank van de trike dient daarbij als buffertank.

Slimme combinaties

Oudman Thesinge maakt gebruik van de bekende Vervaet trikes. Deze worden door ons naar wens van de klant afgemonteerd en desgewenst aangepast. ook combineren we de zelfrijdende trikes vaak met bemesters van Schouten, waardoor de machine een Vervaet-Schouten-combinatie wordt. Oudman Thesinge zorgt er daarbij voor dat alle onderdelen optimaal op elkaar zijn afgestemd en vlekkeloos met elkaar samenwerken.

Advies en begeleiding

Door het jarenlang bouwen van oplossingen voor sleepslangbemesting mogen we ons met recht specialist op dit gebied noemen. Onze dienstverlening gaat echter verder dan enkel het leveren van een sleepslangbemester of de toebehoren. We worden vaak benaderd om het gehele proces te begeleiden. We weten precies waar de dragende machines aan moeten voldoen. Kan de huidige trekker worden gebruikt? Is er een nieuwe nodig? Over hoeveel hydroliekventielen moet de trekker beschikken? Kan de trekker of trike voldoende gewicht dragen en tillen? Zijn er specifieke aanpassingen nodig?

Liefst komen we ter plaatse bekijken zodat we alle relevante factoren in beeld hebben. Alleen dan kunnen we u optimaal van dienst zijn en u de beste oplossing bieden, binnen het budget dat beschikbaar is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over zelfrijdende bemesters? De meeste loonwerkers hebben specifieke wensen, veelal ingegeven door het eigen specifieke werkproces. Neem contact met ons op en we bespreken graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws