Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Over Oudman Thesinge

Oudman Thesinge is een begrip in Noord-Nederland en ver daar buiten. De historie gaat terug tot 1930. In dat jaar begon de grootvader van Edward Oudman, de huidige generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf, met een smederij in Thesinge. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in het bouwen van sleepslangbemestingsystemen, met klanten in heel Nederland en in het buitenland.

Meer dan een mechanisatiebedrijf

Maar nog steeds een mechanisatiebedrijf. Oudman Thesinge is gespecialiseerd in het bouwen en leveren van geavanceerde sleepslangsystemen, maar tegelijkertijd leveren we ook nog steeds de 'klassieke mechanisatiebedrijfoplossingen'. Daar zijn we ook trots op. Van regulier onderhoud aan landbouwmachines tot het snel moeten oplossen van storingen en problemen in het agrarisch hoogseizoen; wij zijn de partner van inmiddels vele tevreden klanten.

Naast het meschanisatiebedrijf hebben we een uitgebreide bedrijfswinkel waarin we tuinmachines van Husqvarna verkopen. Van kettingszagen tot duw- of zitmaaiers, voor alles kunt u bij ons terecht. Voor gedegen advies, aanschaf én onderhoud.

Meedenken en adviseren

“We zoeken een sleepslangsysteem, wat kost dat?"

Dit is meestal de eerste vraag die gesteld wordt als we in contact komen met een nieuwe klant. Sleepslangbemesters zijn echter geen standaard producten. Omgevingseigenschappen en de inrichting van het werkproces van de klant zijn bepalende factoren voor de wijze waarop we de sleepslangbemester moeten bouwen. Percelen van 600 bij 400 meter kun je in theorie in één keer bewerken, maar als de percelen begrensd worden door houtwallen is er mee slang nodig.

Voor Oudman Thesinge zijn dit soort specifieke kenmerken hét vertrekpunt voor de te bedenken oplossing. We komen langs om de situatie te bekijken. Dat doen we niet alleen bij nieuwe klanten of nieuwe opdrachten, maar ook bij bestaande oplossingen die een aanpassing nodig hebben.

Pas als we alles inzichtelijk hebben gaan we een voorstel uitwerken. Na bespreking en akkoord gaan we bouwen en leveren de machine op zoals we besproken hebben. En daar houdt het niet op!

Service, innovatie en kwaliteit

Al sinds de eerste generatie Oudman met de smederij begon, is service een kernbegrip in onze dienstverlening. Na oplevering van een nieuwe sleepslangbemester of andere landbouwmachine blijven we paraat. Voor service en ondersteuning. Ook als er na verloop van tijd aanpassingen nodig zijn aan de machine, bijvoorbeeld door veranderende wet- en regelgeving, bent u bij Oudman aan het juiste adres. We zijn altijd op de hoogte van de laatste innovatieve technologieën en kunnen deze toepassen op uw machines zodat u weer klaar bent voor de toekomst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze sleepslangbemesters en andere oplossingen? Neem contact met ons op voor meer informatie. We komen graag bij u langs!

Gebruikte slangen

Wij hebben een uitgebreid en gunstig aanbod van gebruikte sleepslangen voor sleepslangbemesting. Deze zijn gecontroleerd en waar nodig zijn zwakke plekken uit de slang gehaald.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws