Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Slangenhaspels

De slangenhaspels van Oudman Thesinge zijn verkrijgbaar in diverse maten en capaciteiten. De haspels zijn bedoeld voor plat oprolbare slang, zoals de aanvoerslang en sleepslang, en worden hydraulisch aangedreven.

Soorten slangenhaspels

Oudman Thesinge bouwt diverse soorten slangenhaspels. Veel gebruikt is de fronthaspel, die voorop de trekker wordt gemonteerd. Dit is een doordachte constructie die zorgt dat de bediener voldoende zicht houdt tijdens transport over de weg. De fronthaspel kan uitgebreid worden met een buffertank. Hierin wordt mest opgeslagen tijdens het rijden van bochten, als de bemester opgetild moet worden. De buffertank heeft voldoende capaciteit om de tijd te overbruggen die nodig is voor het manouvreren. Bij de volgende werkgang wordt de buffertank leeggepompt.

Naast de fronthaspel en buffertankhaspel levert Oudman Thesinge ook dubbelhaspels en achterhaspels met ingebouwde pompunit.

Aanpassingen op maat

De slangenhaspel is een zeer belangrijke schakel in het bemestingsproces. Er moet voldoende capaciteit zijn voor de grootte van de te bemesten percelen, en het apparaat moet eenvoudig te bedienen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de haspel past bij de manier van werken en op de trekker die de haspel moet dragen. Indien nodig komen wij ter plaatse om dit in ogenschouw te nemen. Samen bespreken we de wensen en de oplossing de wij daarbij in gedachten hebben.

Meer weten?

Wilt u meer weten over slangenhaspels? De meeste gebruikers hebben specifieke wensen, veelal ingegeven door het eigen specifieke werkproces. Neem contact met ons op en we bespreken graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws