Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Slangen en koppelingen

Naast pompunits, levert Oudman Thesinge ook alle toebehoren. Slangen en koppelingen nemen daarbij een belangrijke plaats in. Koppelingen moeten grote krachten aankunnen, en dat geldt ook voor de gebruikte aanvoer- en sleepslangen.

Oudman Thesinge werkt samen met de fabrikant om steeds de slangen te verbeteren. Al jaren leveren zij de hoge kwaliteitsslangen die we gebruiken in onze sleepslangsystemen en zorgen voor de beste kwaliteit en goede prijsverhouding.

Gebruikte slangen

Naast nieuwe slangen beschikken we voortdurend over een zeer ruim assortiment gebruikte slangen. Van gebruikte slangen wordt iedere meter geïnspecteerd, zodat we ook hier de juiste kwaliteit kunnen garanderen. Slechte stukken slang worden verwijderd, en kortere stukken slang kunnen we voorzien van koppelingen zodat toch de gewenste lengte wordt gerealiseerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over slangen en koppelingen? Neem contact met ons op en we bespreken graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws