Vertrouwd adres voor verkoop, reparatie en levering van onderdelen voor landbouwmachines

Oudman Thesinge houdt van lastige vragen en uitdagingen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Zo weten we van standaard producten maatwerkoplossingen te maken die passen bij de vraag van de klant.

Pompunits

De mestpomp staat aan de basis van ieder sleepslangmestsysteem. Zonder een efficiënte mestpomp is aanvoer van mest niet mogelijk en ligt het werk stil. Loonwerkers, die veel uren moeten draaien, moeten blind kunnen vertrouwen op deze belangrijke schakel in de keten.

Innovatie in pompen

Pompunits voor sleepslangbemesters zijn er in vele soorten en maten. De capaciteit van de pomp is bepalend door onder meer de lengte en diameter van de slang die toegepast wordt. En die is weer bepalend voor de grootte van de perscelen die bemest kunnen worden met het sleepslangsysteem. De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van mestpompen. Zo zijn pompen efficiënter geworden om zo het brandstofverbruik terug te kunnen dringen. Daarnaast worden de systemen steeds slimmer: op afstand bedienbaar, dosseerbare mengverhoudingen met water om de optimale mestdikte te verkrijgen, slimme ruimtebesparende oplossingen, enzovoort.

We ontwikkelen voortdurend door en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing!

Meer weten?

Wilt u meer weten over pomp units? De meeste gebruikers hebben specifieke wensen, veelal ingegeven door het eigen specifieke werkproces. Neem contact met ons op en we bespreken graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Onze oplossingen

Contact

Oudman Thesinge BV
G.N. Schutterlaan 10
9797 PC Thesinge
Tel.: 050 - 302 13 21
info@oudmanthesinge.nl

Nieuws